e21 Insights
Juha Rokkanen

e21 Solutions Oy vahvistaa johtoaan

e21 Solutions on nimittänyt Juha Rokkasen yhtiön hallituksen ja johdon advisoriksi sekä interim Chief Strategic Officeriksi (CSO) 1.5.2023 alkaen. Nimityksen tavoitteena on vahvistaa ja kehittää yrityksen asemaa digitaalisen liiketoiminnan alalla ja nimitys kytkeytyy tiiviisti organisaation kasvustrategiaan kohti seuraavaa kokoluokkaa.

Kasvun ytimessä jatkuu jo tutuksi tullut vahva sitoutuminen asiakaskeskeisyyteen ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Pyrimme syventämään entisestään ymmärrystä asiakkaidemme liiketoimintatarpeista ja kehittämään jatkossakin ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa liiketoimintansa kehittämisessä.

Juhan pitkäaikainen kokemus IT yritysten kasvattamisesta, strategisesta johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä vankka asiantuntemus digitaalisen liiketoiminnan alalta tekevät hänestä arvokkaan lisäyksen organisaatioomme.

Juha Rokkanen on toiminut useissa johtotehtävissä mm. Solteq Oyj:ssä, Innofactor Oyj:ssä sekä atBusiness Oy:ssä. Hänellä on vahva kokemus ja osaaminen e21 Solutions Oy:n ydinliiketoiminta alueelta eli B2B tuotedatan (digitaalisen liiketoiminnan ja kriittisen liiketoimintadatan) hyödyntämisessä yrityksen kilpailuedun rakentamisessa. 

Odotamme innolla Juhan panosta organisaatiomme kasvun ja menestyksen tukemisessa. Hänen ainutlaatuinen osaamisensa ja näkemyksensä auttavat meitä vahvistamaan asemamme alallamme ja vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Toivotamme Juhan tervetulleeksi e21:n tiimiin!

Marko Rautakoura
CEO

Julkaistu: 30.06.2023